Örömmel mutatjuk be angol nyelvű Youtube csatornánkat, ahova első körben a Sokszorozás témakörét jártuk körül Blenderben. A tervek szerint hamarosan felkerül hozzá a magyar nyelvű felirat is.

Ez itt az Anim-Art youtube csatornája, és ez az első Blender tutorial videónk. A tervek szerint rendszeresen fogunk jelentkezni oktatóvideókkal, egy-egy témát körüljárva, akár a kéréseitek alapján. A videók leginkább azoknak szólnak, akik már egy ideje nyomkodják a blendert, vagyis alapvetően már tisztában vannak a működéssel, vagy eddig mondjuk másik 3D szoftvert használtak, és a Blenderben szeretnének jobban elmélyedni. Magát a funkciót igyekszem minél körültekintőbben bemutatni, és mindent kommentálni ami a képernyőt történik. Természetesen teljesen kezdőknek is hasznos, ha mondjuk legalább le tudnak rakni egy majomfejet. Vagy kockát.

És a videó végén már tudni fogják, hogyan kell sok-sok majomfejet vagy kockát generálni, és a legfontosabb: tudatosan, funkciókat használva.

Mert van, amikor egyszerűen valamiből sok kell. Elrendezve vagy rendezetlenül. Persze lehetne másolni, beilleszteni, sokszor, de vannak elegánsabb, és pontosabb megoldások is, illetve különböző előnyei a különböző technikáknak. Ezekből szedtünk össze 8+1-et nektek. Kezdjük!