2024.02.09 Péntek

Csatlakozz a 3D Studio és a Developedia.hu ingyenes webináriumához, ahol röviden bemutatom, a modern játékfejlesztés néhány eszközét a gyakorlatban! Új hobbit szeretnél magadnak, karriert váltanál vagy csak érdekel, hogy is épülnek fel lenyűgöző, élő és lélegző világok egyesekből és nullákból.

Bemutatónk az első lépés lehet ebbe az irányba. Mi is az a játékmotor, miért használják és hogyan? Ezeket a kérdéseket és még sok hasonlót meg fogok válaszolni a webinárium alatt. Rövid ízelítőt tartok majd a térbeli programozás és általános játékfejlesztés mikéntjéről a Unity játékmotoron keresztül, amely jelenleg a legszélesebb körben használt eszköz a világon 2 és 3D játékok fejlesztésére. Nagyon valószínű, hogy te is játszottál már olyan videojátékkal a mobilodon, asztali gépeden vagy konzolodon, ami a Unity technológiájával készült.

Ha a bemutatónkon szimpatikus a játékfejlesztés világa és kipróbálnád magad benne, jelentkezhetsz márciusban induló képzéseink egyikére, amelyeken lépésről lépésre egy teljes játék lefejlesztésén keresztül, tanulhatod meg a programozás és játékfejlesztés alapvető eszközeit. A tanfolyamainkról szintén lesz szó a webináriumon bővebben. Ne hagyd ki a lehetőséget kérdéseid feltételére, amelyeket a legjobb tudásom szerint igyekszem megválaszolni.
Marosi Csaba, Játékfejlesztő/programozó és oktató.

Tematika:
Unity játékmotor bemutatása
Rövid bemutató térbeli programozásból
Játékfejlesztői tanfolyamaink ismertetése
Kérdések és válaszok

CSATLAKOZÁS: 2024.02.09 Péntek 18 órától

https://teams.live.com/meet/9452381589035?p=Ou6tVWLzgvlpUeLc&eventType=community