Haladó C# programozási nyelv oktatás / Unity játékmotor/ Játékfejlesztő tanfolyam

Kiscsoportos, max. 8 fős(!) VIP 3D tanfolyam Budapesten, felnőttképzési rendszerben. 8 hetes szuperintenzív átfogó játékfejlesztés képzés, melyben elsajátíthatod a Unity szoftver, és a C# programozási nyelv részletes használatát.

Haladó C# programozási nyelv oktatás / Unity játékmotor/
Játékfejlesztő tanfolyam / Kezdő

FIGYELEM, CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK TUDUNK SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI!

Maximum 8 fős csoportok! Gépek a helyszínen biztosítottak. A Gyakori kérdéseket itt szedtük össze.
Szakmát váltanál, de fogalmad sincs merre indulj el? Vagy éppen pályakezdő vagy? Tele vagy kreativitással, van művészi vénád, és szeretnéd kamatoztatni?

Válaszd a játékfejlesztés világát, és rengeteg új ajtó nyílik meg előtted! Képzésünkön egy várvédő akciójáték (Tower Defense) megvalósításán keresztül alapozd meg a Unity és C# tudásod! Az alábbi játékot fogjuk együtt megvalósítani:

8 hetes szuperintenzív játékfejlesztő tanfolyam, megújult gép-park! Részletfizetési lehetőséggel!

8 hetes szuperintenzív átfogó játékfejlesztés képzést indítunk, melyben elsajátíthatod a Unity szoftver, és a Visual Studio részletes használatát. Valódi, hasznosítható tudás, mellyel sok területen lehetséges az elhelyezkedés. Az élő tanfolyam előnyeiről itt írunk, de online is becsatlakozhatsz bármikor!

Figyelem! A tanfolyam igen tömény, de nem helyettesíti a sok gyakorlást! A modulok között elvégzendő házifeladatok, a kurzus végén beadandót kell készíteni a sikeres teljesítéshez!

Felnőttképzési azonosító: B/2022/000193

Több, mint egy kurzus! Mi az utógondozásra is hangsúlyt fektetünk!
Elindítottuk az új developedia.hu nevű weboldalt, ami jelen pillanatban a legátfogóbb magyar nyelven elérhető kifejezetten Unity játékfejlesztésre koncentráló online tudásbázis.

 1. 3D Studio játékfejlesztői képzésén résztvevő hallgatók 6 hónap ingyenes hozzáférést kapnak a Developédia prémium tartalmaihoz!
 2. Akik előfizetnek a Developédia örök-tagságra, és később döntenek úgy hogy jelentkeznek a tantermi képzésre, azoknak a teljes díjat levonjuk az élő oktatás árából.

Bővebb információ a DeveloPedia-ról a linken.

Nálunk minden nap nyílt nap! Egyeztess velünk időpontot elérhetőségeinken, és gyere be hozzánk körbenézni! Új helyszínen, közel a Nyugatihoz, az Eötvös utcában.

Miért a Unity-t válaszd?

Unity a mobiljáték-fejlesztők körében a legnépszerűbb, mivel egyszerre biztosítja az egyszerűséget és a kiterjedt funkcionalitást. A platform keresztplatform támogatással rendelkezik, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy könnyedén adaptálják játékaikat különböző mobilplatformokra, optimalizálva ezzel a fejlesztési folyamatot. Unity felhasználóbarát interfésze és könnyen érthető dokumentációja révén gyorsan elsajátítható, segítve a fejlesztőket hatékonyan kihasználni a rendszer nyújtotta lehetőségeket.

A grafikai minőség terén Unity kivételes megoldásokat kínál. Az Asset Store további előnyt jelent, ahol a fejlesztők széles választékban találnak előre elkészített eszközöket, modelleket és scripteket, felgyorsítva ezzel a fejlesztési folyamatot.

A rendszer optimalizációs lehetőségei segítik a fejlesztőket a játékok sima futásának biztosításában különböző mobilplatformokon. Unity Technologies kiváló támogatást és egy erős, aktív fejlesztői közösséget biztosít, amelyek segítik a fejlesztőket a problémák gyors megoldásában és az információk megosztásában.

Az Unity rendszeres frissítéseivel és újításaival folyamatosan biztosítja a mobiljáték-fejlesztőknek a legújabb technológiákat és eszközöket, amelyek segítik őket az innovációban és a versenyben való előrelépésben. Összességében ezek a tulajdonságok teszik az Unity-t egy kedvelt választássá a mobiljáték-fejlesztők számára, akiknek fontos a hatékony, mégis kreatív és magas minőségű játékfejlesztés.

Kiknek ajánljuk

Ha érzel magadban kreativitást, mérnöki és/vagy művészi alkotási vágyat, a játékfejlesztés remek módja mindennek kiélésére. Hidd el, saját tapasztalatból beszélek. Gyakran munka után leülök játékot fejleszteni szórakozásból, csak azért, hogy következő nap reggel nyolckor a munkahelyemen ugyanezt tegyem versenyképes fizetésért.

Kinek javasolt a jelentkezés? Azoknak akik elvégezték a kezdő képzésünket, vagy azoknak, akik rendelkeznek előzetes Unity és C# ismeretekkel, de szeretnék elmélyíteni a játékfejlesztői és programozási tudásukat. Ha bizonytalan vagy annak megítélésében, hogy a jelen tudásod elégséges-e a haladó képzéshez, kérlek vedd fel a kapcsolatot az oktatóval.

Időpont

Minden második szombaton, 9-17 óráig, 4 alkalom, + minden héten online 1 órás közös feladatmegoldás (Összesen 40 óra) A képzésen részt lehet venni online és élőben is. Ezt akár óráról órára eldöntheti, módosíthatja minden hallgató. A tanfolyam kis csoportban zajlik, hogy mindenki személyes igényeire tudjak figyelni. Az online résztvevőkkel együtt is max. 8 hallgató vesz részt egy tanfolyamon. Az órákról videofelvétel készül, amihez az oktatás teljes ideje alatt és azon túl 1 hónapig hozzáférsz.

Helyszín

Új helyszín Budapest szívében! 1067 Budapest, Eötvös utca 43

Online is lehetséges részt venni bármelyik alkalmon!

Oktató

Marosi Csaba Közel 10 éve professzionális szinten végzem a szoftverfejlesztést, abból 8-at játékfejlesztőként és kettőt oktatóként. Felsőszintű tanulmányaim a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem, mérnök informatikus szakon, de valódi programozói gyakorlatom folyamatos hobbiszintű játékfejlesztésből szereztem. Készítettem és kiadtam mobil, PC valamint VR játékokat és ipari vizuális alkalmazásokat egyedül és csapatban is. 2007-2009-ig a GameLab magyar játékfejlesztő cég technikai és fejlesztési vezetője voltam. Szabad időmet általában digitális rajzolással, festéssel, ismeretterjesztő anyagok fogyasztásával, videojátékokkal meg hát persze azok készítésével töltöm. Mikor 14 évesen először kezdtem el programozással foglalkozni, emlékszem az egész olyan volt mint a varázslás. A programkódot, mint varázsigéket, helyesen felírva, a semmiből vált valósággá a korábban csak fejemben élő, elképzelt virtuális világ. Ez még inkább igaznak bizonyult, amikor elkezdtem játékfejlesztés irányába szakosodni. Hamar beleszerettem a mágia ezen formájába, és rájöttem ez egy olyan misztikum, amit egy életen keresztül fogok tanulmányozni. Csatlakozz hozzám te is, ezen az úton!

Tematika

 • Haladó Unity játékmotor/ C# programozási nyelv / Játékfejlesztő tanfolyam
 • 3D Várvédő játék elkészítése
 • A C# programnyelv mélyebben
 • Objektum orientált programozás
 • Mesterséges intelligencia, Útvonalkeresés
 • ScriptableObject-ek, adatszerkezetek
 • A 3D számítógépes képalkotás elmélete és gyakorlata
 • Nagy számú objektum kommunikációja
 • 2D és 3D térbeli programozás elmélyítése
 • 3D Fizikai szimuláció
 • Jelenet fényei
 • Post Processing
 • Animáció, kameramozgás
 • Statikusok / Singleton
 • Több jelenetes játékok
 • A haladó tanfolyam ott folytatódik, ahol a kezdő képzés véget ért. Ezért ideális mindazoknak, akik a kezdő kurzust már elvégezték. Ha ezt nem tetted meg, de nem idegenek számodra a kezdő kurzus témavázlatában felsoroltak, akkor is jelentkezz bátran.

  Kényelmi garancia
  • Exkluzív, max. 8 fős VIP oktatás!
  • Online is be lehet csatlakozni!
  • Nincs szükség laptopra, gépek a helyszínen biztosítottak!
  • Csakis otthon is teljesen szabadon és ingyenesen használható, mégis Profi szoftvereket használunk!
  • És ha még nem elég

   • A tanfolyam lezárását követően 1 hónapig további support!
   • Ingyen kávé
   • Részletfizetési lehetőség
   • A legjobbakkal közös munkák lehetősége a jövőben!
  GYIK
  • Javasoljuk 3D Blender Generalist képzésünket, ahol a 3D alapjaival lehet megismerkedni bővebb információ
  • Unity alapvető ismerete szükséges
  • Gépeket a helyszínen biztosítunk, de otthon szükséged lesz rá 🙂 az ajánlott konfiguráció itt megtalálható.
  • A jelentkezés folyamata: A weboldalon jelzed érdeklődésed – Jelentkezési lapot küldünk – Visszaküldés után tekintjük fixnek a helyed! – Szerződéskötés – Fizetés – Kezdés!.
  • A tanfolyam felnőttképzési kereten belül zajlik, szakirányú végzettség viszont nem feltétel!
  Vélemények
  • Dancs József: „Az oktatással nagyon meg vagyok elégedve. Teljesen laikusként érkeztem, és a kurzus végére sikerült egy játékot összeraknom. Csak ajánlani tudom mindenkinek Csaba kurzusát. Türelmes, precíz oktató. Nagyon sok motivációt kaptam tőle.”
  • Kováts András: „A tanfolyam nagyon hasznos a számomra, sok hiányzó ismeretet tudtam pótolni, és értékes trükköket is tanultam amik megkönnyítik a munkát Unityben.”
  Választható csomagok

  Unity játékfejlesztés, 4 alkalom, (4×8 óra + 8×1 óra online közös feladatmegoldás): 159.000 Ft (Bruttó, 0%-Áfás), részletfizetési lehetőség

  Válassz az alábbi csomagjaink közül kötöttségek nélkül, kiküldjük tájékoztatónkat és a jelentkezési lapot!

   Csomag*

   Dátum*

   Név*

   E-mail cím*

   Telefonszám*

   Kuponkód


   Adatvédelmi nyilatkozat »

   Galéria