Photoshop tanfolyam / Pixelgrafika tanfolyam / Textúra szerkesztés tanfolyam

Alacsony létszámú, 6 fős, csoportos, 4 hetes szuperintenzív kurzus, a grafikai alapoktól egészen a képszerkesztés csúcsáig, új tananyaggal, a legmodernebb technológiák használatával. Ez az a csoportlétszám, ahol még mindenkivel lehet foglalkozni, ettől nem is kívánunk eltérni! Gépek a helyszínen biztosítottak.

Szakmát váltanál, de fogalmad sincs merre indulj el? Vagy éppen pályakezdő vagy? Tele vagy kreativitással, van művészi vénád, és szeretnéd kamatoztatni?

Kezdj el pixelgrafikát tanulni a Photoshop használatával. Legyen szó fotóretusálásról, digitális festészetről, vagy akár 3D textúra szerkesztésről, ha valami pixelgrafikát igényel, a Photoshop képes rá és az ismeretével te is!

4 hetes szuperintenzív Photoshop tanfolyam.

Figyelem! A tanfolyam igen tömény, de nem helyettesíti a sok gyakorlást! A modulok között elvégzendő házifealadatok, a kurzus végén beadandót kell készíteni a sikeres teljesítéshez!

Hivatalos felnőttképzés – Felnőttképzési azonosító: FKB/2020/003559

Miért tanulj Photoshopot?

Napjainkban bármerre nézünk 2D grafikákkal találkozunk. Ezeknek erős többsége nagy valószínűséggel Photoshopból került ki. Az egyik legnagyobb szoftverfejlesztő cég, az Adobe egyik legerősebb és legjelentősebb szoftveréről van szó, melynek jelen pillanatban mindent körülölelő alternatívája nincs. A grafikában, a 3D részterületein, például a textúrázásnál és sok más szakmában is alapkövetelmény a szoftver ismerete.

Nem véletlenül. A 90’es évek óta fejlesztett szoftver óriási eszköztára folyamatos bővítésen, és tökéletesítésen megy keresztül, legyen szó a legegyszerűbb képmanipulációs eszközök finomításáról, vagy a legmodernebb mesterséges inteligenciát alkalmazó algoritumusok által vezérelt eszközökig, melyek ismerete nevetségesen megkönnyíti a munkát.

Ez persze nem jelenti azt, hogy csak profi munkára lehet használni. Egy ilyen szoftver ismerete a hétköznapjainkban is rendkívül hasznos eszköz. Legyen szó egy régi családi fotó kijavításáról, egy munkahelyi prezentáció kísérő elemeinek elkészítéséről, vagy kikapcsolódásként egy kis digitális festészetről.

A Photoshop segít abban hogy kibontakoztasd kreativitásod és feloldj magadban olyan gátlásokat amikről nem is tudtad hogy léteznek. Sokoldalúsága lehetővé teszi hogy felfedezz új hobbikat és/vagy szakmákat, amiket később kamatoztathatsz.

Milyen nehéz a Photoshop?

… a Photoshop nem nehéz. A probléma a rendszerrel hogy a sok éves egymásra épülő fejlesztés nem épp a legkellemesebb felhasználói élményt eredményezte. A szoftver tanulása során sok kisebb-nagyobb “bökkenőbe” ütközhetünk. Ezek elsőre érthetetlennek tűnnek, úgy érezhetjük nem működik megfelelően a program, vagy túl bonyolult számunkra. Azonban ezeken a bökkenőkön néhány “Ahaa” élménnyel túl lehet lendülni. A probléma hogy ilyenből van egy pár, és időbe telik túlesni rajtuk.

A kurzus egyik fő célja hogy ezeket az elakadásokat teljesen kiküszöbölje, ezzel lényegesen kellemesebbé téve, sokszorosára gyorsítva a tanulási folyamatot.

Időpont

Hétköznap: kedden és csütörtökön, 17-21 óráig. A pontos időpontok alul, a tanfolyam kiválasztásakor válnak láthatóvá.

Kiscsoportos, 6 fős(!) VIP photoshop tanfolyam Budapesten. Nem szükséges előzetes képszerkesztői ismeret, csak alapszintű számítógépkezelés!

Gépek a helyszínen, nincs szükség laptopra, csak ha szeretnéd a saját géped hozni.

A helyeket jelentkezési sorrendben biztosítunk!

Helyszín

1103 Budapest, Gyömrői út 51-53

Oktató

Bikali Márk, a V3ctor Design Bt. tulajdonosa, általános képgrafikus, arculattervező. Specialitások: Logodesign, nagyarculat tervezés, szóró- és social media marketing anyagok tervezése, webdesign.

5 éve egyéni vállalkozóként foglalkozik többek között grafikával, egyedi számítógépek építésével és oktatással. Szoftverismeret: Illustrator, Photoshop, DaVinci Resolve, Onshape, Blender.

“Az esztétikai látásom, maximalizmusom, és az általam használt szoftverek átfogó ismerete és effektív használata amit nagy mértékben tudok kamatoztatni munkám során. Nem vagyok művész, épp ezért egyik fő célom hogy a nálam sokkal erősebb kreatív érzékkel megáldottakat segítsem azzal hogy megtanítsam őket hogyan használják az eszközeiket és így kibontakoztathassák tehetségüket.”

Tematika

Hamarosan

Kényelmi garancia
 • Exkluzív, max. 6 fős VIP oktatás!
 • Nincs szükség laptopra, gépek a helyszínen biztosítottak!
 • A tanfolyam ideje alatt minden munkanap remote support
 • Minden résztvevőnek Ajándék Pendrive a szükséges fileokkal: Prezentációk, jegyzetek, hasznos anyagok

És ha még nem elég

 • A tanfolyam lezárását követően 1 hónapig további support!
 • Ingyen kávé
 • A legjobbakkal közös munkák lehetősége a jövőben!
GYIK

Hamarosan

Választható csomagok

Photoshop szuperintenzív tanfolyam, 4 alkalom, (4×8 óra) hétvégén: 59.000 Ft (Bruttó, 0%-Áfás)

Válassz az alábbi csomagjaink közül kötöttségek nélkül, kiküldjük tájékoztatónkat és a jelentkezési lapot!

  Csomag*

  Dátum*

  Név*

  E-mail cím*

  Telefonszám*

  Elfogadom az adatvédeli nyilatkozatot.