Nagy izgalommal és örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy elköltöztünk, és most már Budapest belvárosában, a Nyugati Pályaudvar közelében, az Eötvös utca 43. szám alatt található az új stúdiónk.

Az új nagyobb, és jobban felszerelt helyünk lehetővé teszi, hogy még jobban szolgáljuk a 3D-s design és játékfejlesztés iránt érdeklődőket. A központi elhelyezkedésünk révén könnyebben megközelíthetőek vagyunk, aki részt szeretne venni a 3D Blender szoftver és Unity játékfejlesztés oktatásában, illetve egyéb aktivitásainkban.

Az új helyünkön számos új lehetőséget kínálunk. Terveink szerint kibővítjük oktatási tevékenységünket, és új aktivitásokat, workshopokat és találkozókat szervezünk. Ezek az események lehetőséget nyújtanak mind a kezdőknek, mind a tapasztaltabb 3D és játékfejlesztőknek arra, hogy továbbfejlesszék készségeiket és tapasztalataikat, valamint kapcsolatrendszerüket. Nyílt napokat is tervezünk, ahol minden érdeklődőnek lehetősége lesz megismerni az oktatási programjainkat és az új helyünket.

A költözésünk során fokozott figyelmet fordítottunk arra, hogy a tanulóink és résztvevőink igényeit kielégítsük. Az új stúdiónk modern berendezésekkel és kényelmes tanulói környezettel rendelkezik, hogy mindenki a legjobb feltételek között tanulhasson és alkothasson.

Köszönjük mindenki támogatását és érdeklődését. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk új helyünkön az Eötvös utca 43. szám alatt, és együtt felfedezzük a 3D Blender szoftver és Unity játékfejlesztés izgalmas világát. Ha bármilyen kérdésed van az új helyünkkel vagy tevékenységünkkel kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk.