Könnyítsd meg a rengeteg jegyzetelést és a kreatív alkotást az egyetemi munkáidhoz a Wacom digitális tábláival! A Wacom tábláit most tanévindító kedvezményünk keretében akár 35% kedvezménnyel szerezheted meg!

Kezdd idén az iskolát a Wacom kreatív tábláival és könnyítsd meg a tanulást, vagy adott esetben a tanítást! A Wacom digitális rajztáblák maximálisan kielégítik az oktatók és a tanulók igényeit és tisztább munkafolyamatokat kínálnak.

Most tanévindító kedvezményeink keretében akár 35%-kal olcsóbban tudod megvásárolni kiszemelt Wacom tábládat!

Az akcióban szereplő modellek a Wacom Intuos Pro, a Wacom Intuos és a Wacom One.

Wacom One:

Ha szeretnéd egy újabb szintre emelni a tanóráid minőségét, illetve a tanórán kapott feladatok elvégzésének a hatékonyságát, akkor a Wacom One a legjobb választás. A Wacom egyik legjobb kijelzős táblájának minden funkciója tökéletesen illeszkedik a digitális tanuláshoz, illetve tanításhoz.

Az akcióban szereplő modell a Wacom One 13 pen display, melyre 35% kedvezmény jár.

Wacom Intuos Pro:

A Wacom Intuos Pro minden eddiginél természetesebb kreatív kontrollt biztosít a felhasználók részére. A szuper érzékeny Wacom Pro Pen 2 tollal kombinálva lenyűgözően néz ki és érzetre is fantasztikus ez az új keskeny táblagép.

Az Intuos Pro táblákhoz beszerezhető, különféle munkafolyamatokra optimalizált tollak és a különböző textúralapok biztosítják, hogy a táblát teljes mértékben az adott feladathoz és személyhez alakítsuk. A munka felgyorsításáról pedig a testreszabható ExpressKeys, és Touch Ring kapcsolók gondoskodnak.

Az akcióban szereplő modellek a Wacom Intuos Pro S és a Wacom Intuos Pro M 8North), melyekre 10%, illetve 18% kedvezmény jár.

Wacom Intuos:

Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. A Wacom Intuos az egyik legjobb választás azoknak, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a következő tanévükből, vagy egyetemi félévükből.

A nagyon kedvező ára mellett könnyű a telepítése, és egyszerű a használata. A Wacom Intuos minden olyan oktatói és tanulói igényt kielégít, amire szükség lehet az iskolában.

Az akcióban szereplő modell a

  • Wacom Intuos M Black USB – 32% kedvezmény

Használd ki ajánlatunkat és szerezd be új Wacom tábládat akár 35%-kal olcsóbban!

Az ajánlat szeptember 30-ig érvényes!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!