A 3dmodels.org Car Challenge pályázatot hirdet, ami egy rendkívül izgalmas lehetőség arra, hogy megmutasd kreativitásodat és tehetségedet a 3D dizájn világában.

Amit tenned kell: hozz létre egy 3D-s autómodellt, helyezd el egy atmoszférikus 3D-s környezetbe, és készíts gyönyörű rendert. Kreatív ötleteknek nincsenek korlátai: bármilyen autó választható, legyen az akár valós utcai- vagy versenyautó, akár képzeletbeli jármű.

 A zsűri számára fontos az alkotás ötlete, koncepciója, valamint a bemutatás, a komplexitás (mind a modell, mind a jelenet tekintetében) és az előadás minősége. Olyan jelenetet keresnek, amely elmesél egy történetet és megragadja a néző képzeletét.

A versenyt a világ legnagyobb 3D vállalatai támogatják nyereményekkel, a fődíjakon kívül további nyeremények is gazdára találnak.

Felsorolni is sok, az első helyezett díja többek között: Egy éves 3ds Max előfizetés 1 éves OctaneRender Studio + előfizetés 1 éves V-Ray vagy Corona Premium licenc (választható) Adobe Substance 3D Collection éves licenc 1 éves InstaLOD ülésengedély 3DCoat licenc… és még több

Nincs megkötés a programra vonatkozóan, bármelyik 3D szoftverben készülhet. A folyamatról WIP verziókat kell majd bemutatni, igazolva hogy saját alkotásról van szó. Az autó csak kizárólag saját alkotás lehet, a környezethez lehet asseteket használni. Szeptember 20-tól december 6-ig várják munkáitokat.

Egy remek alkalom arra hogy megmérettesd magad egy nemzetközi mezőnyben.

A pályázat részletei, és a nyeremények a következő linken elérhetőek: https://3dmodels.org/car-challenge-2023/