Megjelent a Wacom Cintiq Pro 27, mellyel a digitális alkotók mind pontosság, mind a megbízhatóság, mind pedig a realisztikus alkotás terén egy új szintre léphetnek.

Az új digitális táblagép a Wacom technológia csúcsteljesítményét biztosítja azoknak a kreatív alkotóknak, akik talán a tökéletesnél is jobbat kívánnak alkotni. Íme az új Wacom Cintiq Pro 27 leginnovatívabb tulajdonságai:

1. Wacom Pro Pen 3

A Wacom Pro Pen 3 esetén a markolat vastagsága, a toll gombjai és egyensúlya mellett még a toll súlya is személyre szabható annak érdekében, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az alkotó rajzolási stílusához. Ezen kívül a toll alakja is megváltozott, továbbá a tollhegyet is tovább fejlesztették a Wacomnál.

2. Zökkenőmentes irányítás

A Wacom Cintiq Pro 27-tel lehetőség nyílik arra, hogy a lehető legzökkenőmentesebben válthassunk az érintéses parancsok (pl. forgatás, nagyítás), illetve a toll használata között. Így még könnyebben elmerülhetünk a kreatív alkotásban.

3. A shortcutok könnyebb használata

Az ExpressKeys gombokat használva értékes időt takaríthatunk meg. Ezeket a gombokat a Wacom most a kijelző hátsó oldalára helyezte át. Használd a számodra szükséges shortcutokat és gyorsítsd fel a munkafolyamatot!

4. Lenyűgöző képernyő és színek

Az ExpressKeys új elhelyezésének, valamint a tablet képernyőjének kialakításának köszönhetően megnő az alkotásra használható felület. Ezen kívül az új Cintiq színei is lenyűgözőek. Merülj el a színek elképesztő gazdagságában és mélységében! Használd a 99%-ban realisztikus Adobe RGB, vagy a 98%-ban realisztikus DCI-P3 színlefedettséget, HDR Gamma támogatással és 120 Hz-es frissítési rátával! A PantoneTM, illetve a Pantone SkinToneTM segítségével a kijelző lehetővé teszi, hogy előre elkészített beállításokat választhassunk ki minden webdesignban, nyomtatásban, fotózásban, és videós tartartalmak esetében használt színtérből.

5. Professzionális állvány

A Wacom Cintiq Pro 27-tel kompatibilis Cintiq Pro 27 állvány illeszkedik az új toll és az új kijelző modern, letisztult dizájnjához. Az állvány teljesen állítható, hogy gyakorlatilag bármilyen munkapozícióban használni lehessen a digitális tabletet, és még a képernyő +/- 20 fokos elforgatását is támogatja. Aki más eszközt szeretne használni, annak tökéletes lehet a VESA 100 monitorkar, mely szintén lehetővé teszi a maximális kényelmet, stabilitást és rugalmasságot az alkotás során, legyen szó akár otthoni, vagy más helyszínen történő kreatív munkáról.

6. Hasznos kiegészítők

Használd új Cintiq Pro 27 tabletedet billentyűzeteddel, telefonoddal, vagy vázlatfüzeteddel összekötve, vagy használj kamerákat, mikrofonokat, LED lámpákat, vagy más hasznos kiegészítőket a tablettel folytatott munka során.

Kreatív tábla mellé kreatív szoftvert!

A Wacom az első 90 napban hozzáférést biztosít a következő kreatív eszközökhöz:

  • Celsys’ Clip Studio Paint EX
  • egy komplett és könnyen használható digitális rajzalkalmazás képregények, általános illusztrációk és 2D animációk készítéséhez
  • MASV, mely egy felhő alapú fáljmegosztó alkalmazás kreatív szakemberek számára

Emellett október második felében három hónapos próbaverzióval elérhető a Shapr3D és a Bluescape, valamint a Toon Boom’s Harmony és a Storyboard Pro 90 napos próbaverziója.

Lépj a kreativitás új, eddig még nem ismert szintjére az új Wacom Cintiq Pro 27-tel!

Szoftver.hu viszonteladók

Szoftver.hu Ügyfélszolgálat