2,5 év kihagyás után visszatér a PlayIT, ahol idén először a 3D-Studio standjával is találkozhattok!

2022. június 11-12, Budapesten a Hungexpon kerül megrendezésre egy vérbeli Gamer rendezvény!

Ahol nem csak kipróbálhatod a legújabb konzolokat és a legjobb játékokat, hanem retro PC kiállítás és gaming, szimulátorok, cosplay fotófal, VR, Just Dance stand, Kinect Sport Rivals, Playstation 5 aréna, Minecraft stand, társasjátékok, logikai játékok, Nintendo Stage és még sok-sok meglepetés vár!

Mastercard Nagyszínpadon érdekes és szórakoztató előadások, kvízek, népszerű Youtuberek és loot szórás vár minden látogatót. A Retro PC kiállításon visszatekinthetsz a videójátékok és flipperkultúra világába, ahol az érdeklődők kipróbálhatják az igazi retro játékokat is. Az Xbox játékkonzolokon az új és népszerű xbox játékokat lehet kipróbálni a rendezvényen.

Cosplay fotófalnál lehetőség lesz a népszerű cosplayerekkel fotózkodni és megörökíteni a pillanatot. A VR segítségével a virtuális világba csöppenhetünk bele, amely garantáltan egy életre szóló élményt nyújt. A Reflex falon próbára teheted a reflexeidet, ugyanis ilyen falakon gyakorolnak a Forma1-es pilóták és a kapusok is.

Playit 2022-es rendezvényén kipróbálhatják a látogatók a Just Dance táncjáték legújabb részét, a Kinect Sport Rivals sportjátékokat, a Playstation 5 és a Nintendo legújabb játékait, a MineCraft végtelen világait, illetve a legnépszerűbb társasjátékokat és kártyajátékokat is. 

Az érdeklődőket szakmai beszélgetések, előadások és workshopok is várják, ahol a kedvenc Youtuberrel is találkozhatnak a látogatók. A Mozdulj Gamer eseményen te lehetsz a csocsó királya vagy megmutathatod tudásod a dekázó ketrecben. A PC Arénában pedig különböző PC konfigurációkat és extravagáns összeállításokat is megtekinthetsz a legújabb és legmodernebb trendekkel.

És természetesen találkozhatsz velünk is, ahol betekintést nyerhetsz a játékfejlesztés világába!

Esemény időpontja: 2022. június 11-12.

Részvételi díj: 

  • K&H kedvezményes normál jegy (csak elővételben): 1500 Ft
  • Normál jegy elővételben: 4000 Ft
  • Normál jegy helyszínen: 4500 Ft
  • Deluxe Edition jegy elővételben: 8990 Ft
  • Collector’s Edition jegy: 15990 Ft

A jegyeket a következő linken lehet megvásárolni: Playit Show 2022 jegyek