Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Barna Tamás vagyok és szeretek videójátékozni és futárként dolgoztam az elmúlt években. Szeretek alkotni bármelyik ágazatban de főként a digitális alkotás áll hozzám a legközelebb. 

Volt bármilyen grafikai irányú előképzettség?

Nem volt, eleinte Vektor képekkel foglalkoztam az Inkscape nevű programmal meg néha próbálkoztam a photoshop-al meg a sony vegas vágó programmal próbáltam látványos dolgokat össze hozni.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

A 3D ötlete mindig is foglalkoztatott amióta videójátékokkal játszom, hogy majd egyszer én is belevetem magam ebbe a világba, mert szeretném látni, hogy az amit én készítek az megjelenjen fizikai formában is és látni hogy tetszik az embereknek. 

Az élet most úgy hozta hogy végre tudok ezzel foglalkozni komolyabban. Még nagyon régen találkoztam a Blenderrel de akkoriban időm nem volt sok ilyesmikre, meg nem voltak ilyen komoly oktatások, mint manapság. Így kicsit parkolópályára kellett tennem, és összeszednem magam anyagilag, hogy egy komolyabb képzést el tudjak kezdeni.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

Mindenképpen jó benyomásaim vannak a tanfolyamról. Nagyon tömény az anyag nagyon oda kell figyelni és nagyon sokat kell gyakorolni. De a sok gyakorlás meghozza a gyümölcsét.

Átfogó képet kaptam magáról a programról az eszközökről azoknak a működéséről, részletesen el van minden magyarázva úgy ahogy kell, én 8 órás etap-ba voltam minden 2. szombaton de megérte ráfordítani az időt.

A tanárúrnak a tudása naprakész és jól felkészült. Teljesen jól magyaráz és átfogóan érti is amit csinál nem csak lenyomja a szokásos kötelező tananyagot. Türelmes és megértő minden esetben. És meg is éri rá figyelni mert amit mond az úgy is van.
A vizsga munkámnál is én kértem hogy személyesen vigyem be megmutatni, mert ott részletesebben át tudtuk beszélni. Részletekbe menően elmondta, hogy min kell javítsak, illetve hogy mire figyeljek a legjobban oda.

Maximálisan elégedett vagyok a tanfolyammal az eszközökkel és a tanulást segitő eszközökkel és információkkal amiket Pendrive-on a rendelkezésünkre bocsátott.

Mindenképpen tudom és fogom is ajánlani bárkinek aki kérdezi hogy hol tanultam.

Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?

Mindenképpen szeretném hasznosítani a megszerzett tudást, az még a jövő zenéje hogy ezt pontosan hogyan is viszem véghez. Egy videójáték fejlesztő cégnél szeretnék elhelyezkedni ahol végre kiélhetem a kreativitásomat és már készülőben van a következő projektem ami elősegíti majd ennek a kimenetelét. A lényeg az, hogy nem szabad feladni mert el lehet élni az álmokat, és nekem ez a tanfolyam már egy lépés volt az felé hogy ezt elérjem.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 8 fős csoportokban, gépeket biztosítunk! Felnőttképzési rendszerben.

Várjuk jelentkezésed!