Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Barnyák Barbara vagyok, az érettségi után két éves (OKJ-s) duális képzésben vettem részt. A képzés során megszereztem a cukrász szakképesítést. A szakmában végül nem szerettem volna elhelyezkedni, ezért irodai munkákat kerestem. Most jelenleg is irodában dolgozom.

Volt bármilyen grafikai, vagy 3D irányú előképzettséged?

A 3D-s tanfolyamot megelőzően grafikai előképzettséggel ugyan nem rendelkeztem, de a gimnáziumi éveim és a cukrász szakképzés alatt (kiselőadás és pályázati munkák, órai munkák vonatkozásában) esélyem volt Photoshop-al és egyéb képszerkesztő, valamint videószerkesztő programokkal megismerkedni. Ezekből kifolyólag a látóköröm és ismereteim kiszélesedtek. Ezek mellett mindig is ámulattal és nagy érdeklődésel tekintettem a videójátékok mögött húzódó előkészületekre.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

Őszintén megmondva néha jobban érdekel, hogy egy játék hogyan készült, mint a játék önmaga. Emellett a filmeket színesebbé tevő speciális effektek világa, illetve az animációs filmek is közel állnak a szívemhez. Ezek tudatában a kreativitásomat és a számítógépes tudásomat szerettem volna kombinálni. Éppen ezért határoztam el magam, hogy elvégzek egy 3D-s tanfolyamot. Természetesen nagyon örülök, hogy erre lehetőségem volt.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

A tanfolyam kezdő szinthez mérten alapos tudást adott, valamint az órák során és után minden felmerülő problémáink megoldásra, míg kérdéseink válaszra találtak. Terveim közt van, hogy további tudásra tegyek szert, valamint akár egy filmstudiónál vagy játékstudiónál gyarapítsam gyakorlati tudásomat.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 5 fős csoportokban, gépeket biztosítunk!

Várjuk jelentkezésed!