Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig? Volt bármilyen grafikai irányú előképzettség?

Budai Debóra, 25 éves, pályakezdő videós/ grafikus. Diploma után sajnos nem sikerült elhelyezkedni szakmán belül, így recepciósként kezdtem el dolgozni. Ez alatt próbáltam/próbálom folyamatosan fejleszteni magam grafikai téren. Főként 2D-ben rajzolok (Illustrator). Úgy érzem, hogy ez sokban segített a Blender programban, a kezelőfelületet könnyen megértettem.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

Egyetemen volt egy kb. 5 órás bemutató óra a Maya 3D programról. Itt tetszett meg igazán a 3D animáció. 😊 

Így a 3D sokszor az eszembe járt az elmúlt években, már csak idők kérdése volt, hogy mikor kezdek bele.

Újoncként kezdtem a tanfolyamot én is.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

Sokkal többet kaptam, mint vártam. Nagy pozitívum, hogy figyelnek a létszámra (max 5-6 fő), így mindenkire oda lehet figyelni, nem para szólni, ha elakadunk. Gábor jön és segít egyből. 😊

Ütemesen haladunk. Határozottan figyelni kell folyamatosan. Nekem bejött a saját jegyzet, de a megkapott „tananyag” is jól jött, mikor már csak figyeltem és lemaradtam a vázlatírással.

Mindenkinek ajánlom ez a tanfolyamot. Ez egy tök jó löketet ad a további „folytatásnak”. 

Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?

Következő lépésként a szobrászat részére szeretnék rágyúrni, és persze az animálásra. 😊 Majd egy olyan területen elhelyezkedni, ahol hasznosíthatom, ezt a friss tudásomat. Addig is folytatom a rajzolást, akár 2 vagy 3D-ben. És gyűjtöm a referenciákat az oldalamra (@budai.debora).

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 8 fős csoportokban, gépeket biztosítunk! Felnőttképzési rendszerben.

Várjuk jelentkezésed!