Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Csepeti Norbert vagyok. A Budapesti Nemzetközi Repülőtéren dolgozom, mint utasbiztonsági ellenőr, de ezelőtt termék és szolgáltatás értékesítéssel foglalkoztam különböző nagyobb cégeknél.

Volt bármilyen grafikai irányú előképzettséged?

Rendes képzésen nem vettem részt. Egy minimális Photoshopot tanultam tutorialokból és úgyanígy tutorialokból tanultam Blendert és bár nagyon sokat segítettek a tutorialok, de a legjobban számomra az élő tanfolyam segített megérteni a programot.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

Az egyik este elkezdtem otthon nézni a Free Guy című filmet és felmerült bennem hogy milyen jó lenne csinálni egy saját videójátékot, ezért elkezdtem utána nézni a neten. Találtam egy tanfolyamot ami Unity játékfejlesztés volt, és voltak bevezető videók, az egyik bevezető videó az Asset Browser használata volt, és miután végignéztem a videót rájöttem, hogy csinálhatok játékot, de ha nem lesznek benne egyedi dolgok, és egyedi kinézete annak nem lesz sok értelme, ezért kezdtem el keresgélni hogy mivel lehet ezeket létrehozni. Megtaláltam a Blendert és annyira magával ragadott, hogy el kezdtem rá keresni tanfolyamokat, hogy megtanulhassam én is használni, és egyedi dolgokat készíteni vele.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

Számomra az élő oktatás nagyon sokat segített sokkal egyszerűbb megérteni a dolgokat, és ha mégse értenéd meg akkor rá tudsz kérdezni és segítenek. A tananyag ettől függetlenül nagyon tömény úgyhogy oda kell figyelni és sokat kell gyakorolni de egy kis kitartással menni fog.

Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?

Szeretném összerakni a saját portfóliómat , hogy minél többen megismerjék a munkáimat illetve már be is iratkoztam egy animátor képzésre mert maga az animációs rész is magával ragadott és ezek mellett kisebb tervezési és 3D nyomtatási munkákat vállalok.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 8 fős csoportokban, gépeket biztosítunk! Felnőttképzési rendszerben.

Várjuk jelentkezésed!