Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig, honnan merült fel hogy 3D-vel szeretnél foglalkozni?

Magyarországon kezdtem el tanulmányaimat, a Vermesy Péter Szent László Művészeti iskolában ahol külön rajzolni, és festeni tanultam. Jelenleg Németországban élek, onnan jöttem fel hogy végigcsináljam a kurzust. Engem nagyon érdekelt a grafika, így legfőképp fekete fehéren dolgoztam. Később már nem nagyon foglalkoztatott a papíron rajzolás, és ezt egy külön szintre akartam emelni digitálisan. Így alakult ki a Blender- el való kapcsolatom, illetve a hozzá járult ötleteim.
Bár ezeket megvalósítani a tanfolyam nélkül most nagyon nehéz lenne, mivel saját magamat már nem tudtam volna olyan szintre fejleszteni különböző tutorial videók alapján, amik ezekhez szükségesek. Viszont a tanfolyam előtt már volt dolgom Blender-el és más egyéb videószerkesztői softwarekkel is amiket még a mai napig használok. Későbbiekben amikor jobban belecsöppentem a 3D világba, megkedveltem a karakter Design/Designolást (modellezést) és úgy érzem, hogy ebből szeretnék valamit kihozni a jövőben.

A látványtervezésen kívül, a zene nagyon foglalkozat és egyenlőre hobbi szinten csinálom.
Ha esetleg érdekelné valakit nyugodtan hallgasson be:
https://soundcloud.com/waveshapermusic

A tanfolyamhoz visszamenőleg még annyit szeretnék mondani, hogy számomra jó hangulatot adott, (a tömör információkon kívül) nagyon jól meg tudtam érteni, és mégegyszer köszönjük az oktatónak a remek tanítást.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 8 fős csoportokban, gépeket biztosítunk! Felnőttképzési rendszerben.

Várjuk jelentkezésed!