Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Sziasztok, Lipták Dániel vagyok, 30 éves. Jelenleg kirakatok, autók es minden más dekorálásának az előkészítésével foglalkozom, emellett gitározom, ami inkább viszi a pénzt mint hozza.

Volt bármilyen grafikai irányú előképzettség?

A kartörésem előtt sokat rajzoltam és a tetoválásba is kipróbáltam magam, meg persze nekem is eljött a kigyúrom magam photoshopba korszak :’), de ez mind hobbi szint, a magam szórakoztatása végett. Az Illustrator pedig a melóm miatt jött be a képbe.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

A Youtube feldobott egy videót és elkezdtem falni a Blender tartalmakat, majd leszedtem a programot is és rájöttem, hogy ez nagyon nem fog könnyen menni, főleg nem tutorial videok alapjan.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

Mindenképp hasznos volt és csak tovább fokozta az érdeklődésem a 3D iránt. Nagyon jól szét van szedve a főbb témakörökre. A munkamenet talán ami a leginkább segített, hogy mit mi után miért érdemes… arról nem beszelve, hogy sokkal befogadhatóbbak lettek a Youtube tartalmak.

Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?

Csinálni amikor csak időm engedi, nem új projektekbe belekezdeni hanem befejezni az eddig megkezdetteket és persze keresni a pályázatokat, állásajánlatokat. 

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 8 fős csoportokban, gépeket biztosítunk! Felnőttképzési rendszerben.

Várjuk jelentkezésed!