Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Petró Péter vagyok jelenlegi szakmám a vegyipar, de drasztikus váltásként a 3d modellezés lett az, ami felkeltette az érdeklődésem.

Volt bármilyen grafikai irányú előképzettséged?

Igen, körülbelül 2 éve önfejlesztem magam ebben a szakmában, leginkább videó formájú tutorialokkal (youtube, udemy, patreon), de volt, hogy gyakorlásként teljesen szabadon kezdtem el modellezni, de ez ritkább volt. Előtte 3ds max-ot használtam és tanultam, de éreztem, hogy valamiért nem ez lesz a kedvenc modellező programom és rátaláltam a Blenderre.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

Régebben, mindig is pályákat csináltam játékokban, aminek mindig tök jó visszajelzései voltak és tabletop simulatorba is csináltam mapokat, de csak meglévő ingyenes modellekből ezek szintén jól sikerültek, mert több száz kedvelőm lett steam workshoppon, de forrongtam azon, hogy miért kell nekem más modelljét használni? Miért ne tudnék magam is készíteni modelleket? Ezek motiváltak arra ahol ma tartok.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

Tudtam, hogy sok új lesz, amit még nem hallottam vagy pontos szakmai képet fogok kapni adott műveletekről és ez így is lett, nagyon sok felismerésem, fogalomtisztázásom lett, aminek nagyon örültem és tudtam, hogy jó a képzés.

Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?

Mindenképp bátorítanék mindenkit, akit érdekel a szakma, mert a 3D-Studiónál alapos és tömény tudásra lehet szert tenni, ami alap építőköve annak, akit érdekel a szakma vagy a Blender csupán!

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 8 fős csoportokban, gépeket biztosítunk! Felnőttképzési rendszerben.

Várjuk jelentkezésed!