A BlenderKit két versenyt is meghirdetett 2021 végére, ahol a résztvevők 10,000$-os összdíjazásban részesülhetnek.  Az egyik azoknak szól, akik asseteket szeretnének feltölteni a BlenderKit könyvtárába, a második pedig azoknak a művészeknek, akik gyönyörű rendereket szeretnének készíteni. Bárki jelentkezhet mindkettőre, nem kell, hogy előző tapasztalatod legyen Blenderben.

3D modell készítő verseny részletei

A versenyre 2021.12.15-től egészen 2022.02.28-ig van lehetőség feltölteni az assetjeinket a Blenderkit könyvtárába, amikből maximum 5 darabot nevezhetünk be a versenyre. Fontos, hogy a feltöltéshez pontos követelményeknek kell megfelelnie a modelleknek így érdemes átnézni az Upload tutorialt a honlapon, mert ezek nélkül elutasításra kerülhetnek a feltöltött assetek.

A pályázat témája nincs korlátozva, így bármi lehet, amit korábban alkottál és jó minőségű. Nem számít, hogy karaktereket, autókat, növényeket vagy kiegészítőket készítesz. A BlenderKit egy általános könyvtár. Bárki akinek szüksége van néhány modellre 3D-s alkotásaihoz, az bátran használhatja. Ugyanakkor fontos, hogy a 3D modellek használhatóak legyenek a BlenderKit könyvtárában (Blenderben kell előkészíteni azokat).

Render készítő verseny részletei

A verseny határideje megegyezik a modell készítés határidejével, ami 2022.02.28.

Fontosabb információk a renderekkel kapcsolatban:

  1. A render témája “Winter Cozy Mood”, amit a BlenderKit segítségével kell létrehozni. Legalább 3 assetet kell a BlenderKit könyvtárából felhasználni, hogy érvényes legyen a nevezés.
  2. A kész rendereket emailben kell elküldeni, a creators@blenderkit.com email címre, ahol trágynak a “Contest Render” kifejezést kell megadni.
  3. Maximum 3 rendert lehet benevezni a versenyre.

A verseny lezárása után 1 héttel kezdődik a szavazás, a BlenderKit weboldalán lehet majd szavazni a benevezett modellekre 2 héten keresztül. A végeredmények kihirdetése 2022.03.28-án esedékes.

További információkért és a jelentkezés pontos módjáról a honlapon tudtok érdeklődni.

Ne maradj le 3D híreinkről, pályázatokról, állásajánlatokról – kövess minket Facebookon! https://www.facebook.com/3dStudioHungary