Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Grunda Gábor vagyok. Tervező mérnökként dolgozom, jelenleg szabadúszóként. Energetikai és járműipari tapasztalattal rendelkezem. Érdeklődöm a tárgy- és terméktervezés iránt. Eddigi munkáim során CAD-es környezetben foglalkoztam 3d modellezéssel és mérnöki szimulációkkal. Autodidakta módon tanultam képszerkesztést, vektorgrafikát amiket prezentációk, műszaki dokumentációk készítéséhez használtam eddig leginkább.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

A tanfolyamon való részvételemet elsősorban az motiválta, hogy a munkámhoz kapcsolódó fotorealisztikus látványterveket, magyarázó animációkat magam el tudjam készíteni. Ez a képzés sokat segített abban, hogy az ehhez szükséges alapokat gyorsan megszerezzem és áttekintést kapjak a Blenderben rejlő lehetőségekről. Az időkeretből adódóan a tanfolyam tempója pörgős, gyakorlatorientált. Gábor a praktikus modellezési tanácsok mellett felhívja a figyelmet a lehetséges buktatókra is, ezért a saját jegyzet készítése nagyon hasznos. A menet közbeni és a házi feladatok megoldásakor felmerülő kérdések megválaszolásában Gábor készséges.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 4 fős csoportokban, gépeket biztosítunk!

Várjuk jelentkezésed!