Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?
Heiden József vagyok, családommal Sukorón élek.  Gyermekkorom óta nagyon szeretek rajzolni, így középfokú tanulmányaimat egy művészeti iskolában végeztem. 15 éve dolgozom grafikusként egy dekorációs cégnél.

Volt bármilyen grafikai irányú előképzettség?
Igen, a művészeti iskolában rajzot, grafikát és kerámiát tanultam. A mindennapokban munkahelyemen a Photoshop és CorelDraw programokat használom.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?
Kiskoromban láttam a Toy story című animációs filmet ami a mai napig nagy kedvencem. Ettől fogva érdekel a 3D világa, valamint hogy mi zajlik a „varázslat” mögött. Szabadidőmben sokat olvasok a témában, próbálom ismereteimet bővíteni.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?
Nagyon örülök, hogy részt tudtam venni ezen a tanfolyamon, nekem megérte, mert úgy érzem sikerült ismereteimet bővíteni. Az órák intenzíven zajlottak (ahogy ígérve is volt) de így minden témát sikerült érintenünk, nem maradt ki vagy le semmi. Szerencsésnek tartom magam, hogy új, hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhettem meg, akikkel szakmailag segíthetjük egymást. A vizsgamunkám concept art eredetije: https://betty-s.artstation.com/projects/nq3k4

Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?
A jövőben szeretném ismereteimet tovább bővíteni a témában, újabb technikákat elsajátítani, és ebben a munkakörben szeretnék elhelyezkedni.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 8 fős csoportokban, gépeket biztosítunk! Felnőttképzési rendszerben.

Várjuk jelentkezésed!