István vizsgamunkája

Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Hlavacsek István vagyok, sem a tanulmányaim sem a munkám nem kapcsolódott szorosan eddig a 3d modellezéshez, sem az ezzel kapcsolatos témakörökhöz eddig.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

Mindig is érdekelt a virtuális világ, ezért autodidakta módon neki futottam több modellező, látványtervező, és grafikai programnak.
Hobbijaim között szerepelt az autó sport és a szimulátorozás, itt merült fel először annak az ötlete, milyen lenne magyar vonatkozású valós rally pályákon versenyezni, és ez motivált arra hogy belevágjak az alkotásba.

Minimális alapokkal rendelkeztem már de sok hasznos dologgal lettem gazdagabb számos területen ami remélem megkönnyíti a további alkotási folyamatokat.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

A tanfolyamnak nagy szerepe van kiegészítők, beépülő modulok helyes éa gyors használatára illetve az optimalizálás terén ami elengedhetetlen számomra.

Ha alkalmam lesz rá szeretnék a látványtervezés vagy esetleg a játék szoftverek világába tovább lépni, de bármi másra is nyitottnak érzem magam a 3D világában, így még keresem a lehetőségeket.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 4 fős csoportokban, gépeket biztosítunk!

Várjuk jelentkezésed!