Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?
Hortobágyi Márta vagyok, egy kisebb, reklámmal foglalkozó cégnél dolgozom, ahol a munkám egy része hirdetési anyagok szerkesztése. Elsősorban CorelDraw-val dolgozom, de hivatalos képzettségem nincs, autodidakta módon tanultam meg.


Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?
A 3D nagyon prózai módon, lakásfelújítás közben merült fel, ebből adódóan a lakberendezési aspektusa, de ahogy elkezdtem jobban utána nézni, láttam, hogy mennyi lehetőség rejlik benne. Korábban egyáltalán nem foglalkoztam 3D-vel, és csupán tutorial videókból nagyon hosszú folyamat lenne ezt megtanulni. 


Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?
A tanfolyam minden részét bemutatta a programnak, erős fogódzkodót ad, hogy az egyébként mellette is elengedhetetlen videókat könnyebb legyen értelmezni, követni, és egyáltalán szűrni őket.


Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?
Konkrét terveim egyelőre nincsenek, gyakorlok, és próbálom minél jobban megtanulni a program használatát. Érdekesek lennének esetleg specifikus workshopok a jövőben.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 5 fős csoportokban, gépeket biztosítunk!

Várjuk jelentkezésed!