Roland vizsgamunkája

Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Főképpen logisztikával foglalkoztam az IKEA-nál

Volt bármilyen grafikai irányú előképzettség?

Hobbi szinten gyakorlolgattam itthon, főképpen akkor mikor unatkoztam és semmihez nem volt kedvem (se játékhoz, se sorozathoz), de hasznos időtöltésre vágytam.

Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?

A 3D világa mindig is vonzott, főképpen a videójátékok és az animásciós filmek miatt, amiket kicsi korom óta imádtam. Gyerekkorom óta szerettem volna ezzel foglalkozni, de az élet közbeszólt és félre kellett raknom, amig stabilizálódtak a dolgok. 

Sajnos nem foglalkoztam vele korábban, mert nem tudtam angolul és nem láttam a lehetőségeket, amik előttem voltak, hogy otthon is tudom tanulgatni ezek valamennyire, nem csak egyetemen/szakképzésben.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

Remekül éreztem magam az órákon, még azokon is amelyeknek a tananyagát már nagyjából elsajátítottam otthon. Mindig volt valami újdonság számomra, rengeteg praktikát és kis trükköt tanultam meg, amit tutorial-okban nem valószinű, hogy előfordul.

Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?

Jelenleg a portfóliómat épitem, főképpen karakter modellekkel és szeretnék végre munkába állni abba a szakmában, amit mindig is szerettem volna csinálni. Pár éves gyakorlat után szeretnék külföldön is dolgozni pár évet, akár több országban is, hiszen a 3D-s modellezés különösen a játékiparban világszerte keresett szakma.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 6 fős csoportokban, gépeket biztosítunk!

Várjuk jelentkezésed!