Gábor beadandója

Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?

Zeley Gábor vagyok, a BME építész karára jártam, itt volt közöm a rajzoláshoz, azonban azóta leginkább a kivitelezésben dolgozom. A 3D szoftverek használata először 2010 körül vált szükségessé, amikor bútorok gyártmányterveit kellet megrajzolnom. Megtanultam, használtam, de a látvány tervezése még mindig hiányos volt. 2 éve elmentem egy 3ds max tanfolyamra, ahol nagyjából fogalmam lett a 3d rajzolás alapjairól. Nem volt elég alapos és inkább kényszer volt a modellezés, mint élvezet.

Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?

Szembejött a Blender, beírtam a keresőbe, hogy „blender tanfolyam” és már ott is ültem nálatok. A tanfolyam elképesztő intenzív volt, de a 3D minden területére kiterjedt és ez nagyon klassz. Olvastam, hogy lesz valamilyen workshop. Szuper ötlet, mert az azóta felmerült kérdéseket meg tudnám ott beszélni. A beadandót nagyon élveztem, szóval most már biztos vagyok benne, hogy hosszútávon 3D látványtervezéssel szeretnék egyre többet foglalkozni. Nem tudom még melyik részével, habzsolnám az összeset, de nincs annyi idő a világon. A végcél a mozgókép.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 5 fős csoportokban, gépeket biztosítunk!

Megnyitottuk az ország első 3D Coworking/Open Office irodáját, amit minden tanulónk INGYEN vehet igénybe!

Várjuk jelentkezésed!