Bemutatnád magad, mivel foglalkoztál eddig?
Zsidákovits Dávid vagyok és online tartalom gyártással foglalkozom meg minden mással ami hozzá kapcsolódik, merchandising, rendezvények stb. De leginkább a gaming területen készítek tartalmat. Ezen kívül könyveket is írok és képregényt is készítettem már.


Volt bármilyen grafikai irányú előképzettség?
Nem volt semmi, ez volt az első ilyenfajta képzés amire elmentem. Csak otthon foglalkoztam a Blenderrel autodidakta módon tanultam videókból. Kisebb animációkat készítettem a youtube csatornámra.


Honnan merült fel a 3D ötlete? Foglalkoztál vele korábban?
Nagyon szeretem a meséket és a filmeket, mindig is érdekelt ez a terület. Már több éve tanulgatom otthon a Blendert, hobbi szinten és sok dolgot fel is használok belőle a munkámban. Egy kisebb baráti társasággal szoktunk készíteni animációs meséket.


Milyen benyomásaid voltak a tanfolyamról?
Az elején számtalan olyan dolog volt amit már ismertem a programmal kapcsolatban, de a vége felé egy csomó új dolgot is úgy érzem elsajátítottam, amiket pedig eddig ismertem a tanfolyam után teljesen új megvilágításba kerültek. Sokkal gyorsabban tudok dolgozni, köszönhetően a rengeteg új ismeretnek amit elsajátítottam ezalatt a pár hét alatt.


Tanfolyam „utóélete”, jövőkép, tervek?
Mindenféleképpen szeretnék még több időt a Blender tanulásába ölni, de már most voltak egyszerűbb animációs megrendeléseim amit az új tudással sikeresen meg is tudtam valósítani.

Köszönjük!

A Blender 3D oktatás szombatonként és péntekenként 9-17 óráig tartanak, hétköznap 17-21 óráig, Maximum 5 fős csoportokban, gépeket biztosítunk!

Várjuk jelentkezésed!